kolo m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine. Meč iz Bijeljine direktno će prenositi Arena Sport sa početkom u 15 sati, dok je djelilac pravde Admir Šehović iz Sarajeva. Premijer liga, 16. kolo: Petak: 13:00 Mladost – Željezničar, Elvis Mujić (Banovići) – MOJA TV Subota: 13:00 Sloboda – Zrinjski, Aleksandar Njegomirović (Prnjavor) – MOJA TV 13:00 Olimpik – Tuzla City, Zoran Grbić (Prijedor) 15:00 Velež – Sarajevo, Frano Jelić (Široki Brijeg) – ARENA SPORT 17:00 Borac – Široki Brijeg, Adis Mulahasanović (Sarajevo), ARENA SPORT Nedjelja: 15:00 Radnik – Krupa, Admir Šehović (Sarajevo) – ARENA SPORT.
Suset sa Tušnja prenosit će Moja TV i sudit će ga Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, dok susret sa Otoke neće biti moguće gledati u direktnom prenosu, a glavni arbitar će biti Zoran Grbić iz Prijedora. Potom slijedi meč iz Mostara gdje će igrati Velež i Sarajevo, a ovaj susret bit će u direktnom prenosu na Areni Sport. Pravdu će dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega. Subotnji mečevi bit će kompletirani okršajem Borca i Širokog Brijega u 17 sati, koji će također biti na Areni Sport, a glavni sudija je Adis Mulahasanović iz Sarajeva. Utakmicom Radnik – Krupa u nedjelju bit će kompletirano 16.
Sloboda i Zrinjski igraju u subotu, prenos na Moja TV - Tuzla L! VEPred nama je 16. kolo m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, a Nogometni savez Bosne i Hercegovine objavio je satnicu utakmica i službena lica. Kolo će otvoriti Mladost i Željezničar u petak u 13 sati u Doboju kod Kaknja, a ovaj meč sudit će Elvis Mujić iz Banovića, dok će susret biti u direktnom prenosu na Moja TV. Četiri meča su na rasporedu u nedjelju, a dva će se odigrati u terminu od 13 sati. Sloboda će se sastati sa Zrinjskom, dok će Olimpik dočekati Tuzla City.
[[Besplatno]] Krupa Borac uživo prijenos 18 oktobar 2022
Nova sezona Premijer lige: Ovo su sve utakmice Slobode sa
FK Sloboda Novi Grad protiv Leotar Trebinje Live Prijenos i H2H
[[livestream tv>]] FK Sloboda Tuzla Bratstvo Gračanica
U srijedu od 17 sati na travnjak Koševa će izaći igrači Sarajeva i Tuzla Cityja. Utakmica koja se igra od 17 sati će također biti u direktnom prijenosu. Od 17 sati i 30 minuta na Tušnju igraju Sloboda i Mladost DK. U istom terminu se igra i duel Krupe i Olimpika. Kolo, pod Bijelim brijegom, zatvaraju Zrinjski i Radnik od 19 sati, a i ovaj meč ćete moći gledati na kanalima Arenna Sport televizije. Utorak, 11. august: SARAJEVO: Željezničar – Borac (17 sati, Arena Sport 1) ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg – Velež (19 sati, Arena Sport 1) Srijeda, 12. august: SARAJEVO: Sarajevo – Tuzla City (17 sati, Arena Sport 1) TUZLA: Sloboda – Mladost (17. 30 sati) KRUPA NA VRBASU: Krupa – Olimpik (17. 30 sati) MOSTAR: Zrinjski – Radnik (19 sati, Arena Sport 1) (A.
Najava 10. kola BHT Premijer nogometne lige BiH – Čelik u nedjelju domaćin Tuzla Cityju u 19, 30 sati - ZenicablogNajava 10. kola BHT Premijer nogometne lige BiH – Čelik u nedjelju domaćin Tuzla Cityju u 19, 30 sati – Ovog vikenda igraju se utakmice 10. kola BH Telekom Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine. Po tri utakmice na rasporedu su u subotu i nedjelju. Četiri utakmice će biti u direktnom prijenosu i to jedna na BHT1, a tri na platformi Moja TV.
Sloboda i Zrinjski igraju u subotu, prenos na Moja TV - Tuzla live
Faktor | TOK UTAKMICA: Tuzla City - Sloboda 1.0, Široki Brijeg
Prvenstveni duel između Radnika i Zrinjskog bit će emitovan u direktnom prijenosu na BHT1 (16, 30), dok će istog dana susret između Krupe i Sarajeva biti emitovan na platformi Moja TV (16, 30). Mladost DK će u nedjelju dočekati Željezničar, a taj duel će biti emitovan na platformi Moja TV (16, 30), a susret između Čelika i Tuzla Cityja moći će se gledati na platformi Moja TV (19, 30). Donosimo kompletan raspored utakmica 10. kola (22. /23. 9. 2018. god. parovi – satnica, tv prijenosi: Subota, 22. u 16, 30 sati Krupa – Sarajevo (Moja TV) Radnik – Zrinjski (BHT 1) Subota, 22.
KUP BIH: Krupa na pragu finala, Željo protiv Slobode od 18:00
m:tel PLBiH 3. KOLO: Dva susreta u utorak, četiri u srijedu - Sportske. baTreće, vandredno, kolo m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u utorak i srijedu. Prvi će na teren izaći fudbaleri Željezničara i Borca, a utakmica se igra od 17 sati na stadionu Grbavica uz direktan prijenos na Arena Sport 1. Nakon derbija na Grbavici od 19 sati na Pecari igraju Široki Brijeg i Velež. Hercegovački derbi će također biti u direktnom prijenosu na Areni Sport.
FK Sloboda sutra u 17:30, besplatan prenos za sve - PLBiH